Palveluihimme kuuluu monipuolisten mikrosementti- ja hartsipinnoitusten lisäksi myös kaikki kodin ja kiinteistöjen remontointipalvelut. Meidän kauttamme onnistuu myös silikonisaumojen vaihto, jos vanhat ovat saapuneet käyttöikänsä päähän. Käyttämistämme materiaaleista ja silikonisaumojen vaihdoista hieman lisätietoa alempana.

Mikrosementti ja Hartsi

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia mikrosementti- ja hartsipinnoituksia. Ne ovat kaksi eniten käyttämäämme materiaalia. Koska molemmat tuotteet tarjoavat kestävän ja pitkäikäisen pinnan ja niillä päästään erilaisiin lopputuloksiin, räätälöimme kokonaisuuden aina asiakkaidemme mieltymysten mukaan. Meiltä löytyy vaihtoehtoja aina harmonisen tasaisesta pinnasta elävään ja erittäin rouheaakin makua miellyttämään, vain mielikuvitus on rajana. Sekä mikrosementillä että hartsilla pinnan lopputulos on toteutettavissa kiiltävänä, puolikiiltävänä ja mattana. Myös liukkautta estävä eli anti-slip vaihtoehto on saatavilla. Käyttämistämme mikrosementti- ja hartsipinnotteista tarkempaa lisätietoa täältä

REMONTOINTI

Teemme myös perinteisempiä asuintilojen remontointitöitä. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltu kokonaisuus, joka on samalla toimiva ja toiveet täyttävä.

Tekemistämme huoneistoremonteista päivitämme kuvia Galleriaamme ja Instagram-tilillemme.

Silikonisaumojen vaihto

Silikonisaumat eivät ole ikuisia, ja niiden vaihto tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin.

Käyttöikä silikonisaumoilla on noin 3-5 vuotta riippuen käytetyn silikonin laadusta. Myös kylpyhuoneen käyttöaste vaikuttaa oleelliseti silikonin ikään. Yleensä vaihto tulee ajankohtaiseksi likaisen näköiseksi värjäytyneiden tai rakoilevien silikonisaumojen vuoksi. Lisäksi selvä merkki vaihdon tarpeelle on mustahomeen ilmaantuminen saumoihin.

Silikonisaumojen vaihto onnistuu myös itseltä kunhan sen tekee oikeilla työkaluilla ja äärimmäisen tarkasti, jotta ei riko silikonin alla olevaa vesieristettä. Vesieristeen rikkoutuessa tulee työstä monin kerroin työläämpää sekä kalliimpaa.

Hyvä tietää

Työmme on kotitalousvähennyskelpoista, säästöä yli kolmasosa pinnoituksen hinnasta. Kotitalousvähennystä voi saada oman asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä. Pinnoitustyöstä saa tehdä kotitalousvähennyksen, käytä se eduksesi! Työn osuus normaalissa kylpyhuoneen pinnoitusremontissa on yli 70% kauppahinnasta, josta voi saada 40% kotitalousvähennystä. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä Vero.fisivustolta

Hintaesimerkki 1
Keskikokoinen kerrostaloasunnon kylpyhuone:
Lattian ja seinien pinnoitus
Hinta pinnoitettuna 2850€ sis. alv
Kotitalousvähennysosuus: n. 800€
Maksettavaa jää n. 2050€

Hintaesimerkki 2:
Omakotitalon kylpyhuone:
Lattian ja seinien pinnoitus, sekä saunan lattian pinnoitus
Hinta pinnoitettuna 4500€ sis. alv
Kotitalousvähennysosuus: n. 1300€
Maksettavaa jää n. 3200€

Teemme myös yhteistyötä useiden eri yritysten kanssa. Mikäli palveluistamme ei löydy sopivaa ratkaisua ongelmaanne, haluamme mielellämme auttaa teitä löytämään sopivan ratkaisun tilanteeseenne.

Yhteystiedot

Renosep Oy
info@renosep.fi
Harri Seppänen
p. 040 9633790

Seuraa meitä myös