Hartsi ja mikrosementti pinnoitusmateriaaleina

Hartsi ja mikrosementti pinnoitusmateriaaleina – tuotteina samankaltaisia mutta lopputulos voi olla hyvinkin erilainen riippuen halutusta pinnasta. Molemmilla tuotteilla voidaan toteuttaa täysin sileää pintaa, tällöin ero tulee pinnan elävyydestä. Hartsilla voidaan toteuttaa myös hyvinkin rouheita lopputuloksia.

Hartsi

Hartsi on pinnoitteena kestävä, saumaton ja likaa hylkivä materiaali, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä pintoja moneen makuun.  Hartsipinnoitteet sopivat erittäin hyvin kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen, suihkutiloihin ja saunaan. Pinnasta tulee kestävä, vedenpitävä ja helposti puhtaana pidettävä. Hartsia voidaan käyttää myös keittiössä, koska sen pinta hylkii likaa ja rasvaa. Hartseilla voidaan pinnoittaa melkein mitä vain: esimerkiksi kipsilevyä, betonia, puuta tai laminaattitasoa. Hartsipinnoitteita voidaan käyttää myös julkisiin tiloihin ja teollisuuskäytössä hyvän kulutuskestävyytensä ansiosta. Niitä voidaan sävyttää NCS- ja RAL-värikarttojen mukaisesti, joten värivaihtoehtoja on satoja.  Värivaihtoehtojen lisäksi hartsin joukkoon on mahdollisuus lisätä kimalteita ja kimallepulvereita antamaan lisäefektiä. Lopullisesta pinnasta tulee puolihimmeä, puolikiiltävä tai täysmatta suoja-aineesta riippuen

Mikrosementti

Mikrosementti on tuote, jolla saadaan aikaiseksi saumatonta, helppohoitoista ja näyttävää pintaa. Mikrosementtiä voidaan käyttää niin kuivissa kuin kosteissakin tiloissa: sekä lattiassa että seinissä. Värivaihtoehtoja on useita, ja sitä voidaan asentaa lähes kaikille pinnoille.

Tuotteemme on mikrosementin ja polymeerikomponentin yhdistelmä, joka takaa ohuen mutta silti kestävän pinnan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita, joiden taustalla on tutkimuksia ja laatumerkintöjä todistamassa tuotteen toimivuutta.

Tuotevalikoimamme on laajentumassa lähiaikoina uusilla tuotteilla. Päivitämme näistä lisätietoa myöhemmin. Kerromme mielellämme lisää yhteydenottojen kautta.

Yhteystiedot

Renosep Oy
info@renosep.fi
Harri Seppänen
p. 040 9633790

Seuraa meitä myös